OM HYGIENEBUTIKKEN

Hygienebutikken.no er en nettbutikk som driftes av Skadedyrbutikken.no og Initial, sistnevnte et av verdens største serviceselskaper innen hygiene. Initial ble grunnlagt i 1903 og den lange erfaringen og ekspertisen gir mange fordeler for våre kunder. Det er opp igjennom tiden blitt gjennomført en rekke oppkjøp av selskaper og i 2021 ble Skadedyrbutikken.no kjøpt opp Initial for å drifte nettbutikken for salg av hygieneprodukter på nett.  

Hygienebutikken.no har hovedkontor på Grev Wedels Gate 1 i Tønsberg og lager på Borgeskogen 47 i Stokke. Les mer under kontakt oss.

Forretningsidè:
Kvalitet og service er avgjørende! Hygienebutikken.no er opptatt av å gi kundene våre kvalitet til gode priser. På en rekke av hygienproduktene er vi også produsent. Kvaliteten gjenspeiler seg også i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere og ikke minst - i servicegraden. Vår forretningside er å selge kvalitetsprodukter til bedrifter, rengjøringsselskaper, kommuner, butikker og privatpersoner.

Hos Hygienebutikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp av fagpersoner som svarer telefonen når du ringer (servicetelefon alle hverdager fra kl. 09.00 - 14.00). Vi er alltid tilgjengelig via vår chat ordning. Ved å benytte produkter fra Hygienebutikken.no skal du ved rett bruk, spare tid, penger og få til et godt resultat.

Kundetilfredshet:
Vi har satt oss ærgjerrige mål; vi skal ha fornøyde kunder! Vi lever av fornøyde kunder som anbefaler oss til andre. Det er derfor meget viktig for oss å få tilbakemeldinger, både på godt og vondt. Basert på dine tilbakemeldinger, endrer vi hele tiden måten å drive nettbutikk på - alt til det beste for deg som kunde. Vi setter også stor pris på alle hyggelige samtaler, e-poster og Facebook meldinger vi får fra fornøyde kunder. Men husk, ikke bare fortell det til oss, men del det også med andre…..

Klimaavtrykk:
Klimaendringer er en av vår tids største utfordringer. Som selskap kan vi påvirke klimagassutslippene, og små grep kan gjøre en stor forskjell. Skadedyrbutikken.no bruker resirkulert emballasje på alle utsendelser og har fokus på miljøvennlige produkter.